Vores Historie

2024

Stock Group er begyndt sit indtog i Europa med kunder i Sverige, Norge, Finland, Island, Tyskland, og der er flere lande på vej. Hele idéen med at supportere kunderne og tilbyde attraktive varer og koncepter har vist sig bæredygtig uden for Danmarks grænser.

2023

Stock Group bygger eget domicil i Vejle Nord tæt på motorvejsnettet og Billund Lufthavn, der distribuerer Stock Groups produkter til hele verden. Virksomheden har sit eget logistikcenter, hvor der er mulighed for fremtidige udvidelser i tråd med væksten, alt sammen med henblik på at kunne fastholde dag til dag-leveringer.

2020

Stock Group rykker teltpælene til vækstcenteret i trekantområdet, nemlig Vejle. Her får virksomheden for alvor sat turbo på omsætningen og antal kunder. Mottoet ”køb for 1 – sælg for 2” omhandler ikke avancen, men selve kongstanken hos Stock Group; nemlig det gode købmandskab, hvor det at sælge en vare til en kunde, der sælger den videre til forbrugeren, er selve kernen i forretningen. Stock Group forsøger ikke at gøre det mere besværligt end det.

2019

Stock Group skærper fokusset. Fra tidligere at have været en aktiv deltager på indkøbsmesser over hele verden investerer Stock Group i et nyt data-setup, der lynhurtigt viser sin værdi. Nu er der en datadrevet tilgang til indkøb. Dette sikrer mindre tidsspild og en effektiv produktstruktur.

2018

Stock Group markerer sig allerede i 2017 som en virksomhed, der bidrager til vækst ude hos kunderne. Ja-tak tilbuddene får for alvor indpas i den danske detailhandel i 2018 og får et fast greb i kunderne gennem de stødt voksende sociale medier og den enkelte virksomheds egne platforme. Her bliver Stock Group hurtig en af de førende i Danmark på området.

2017

Stock Group A/S bliver stiftet i Viborg af en ung Rasmus Borup Nielsen. Den unge mand har store ambitioner for fremtiden og gennem stærke relationer og virkelyst etablerer Stock Group hurtigt sit navn på markedet – i første omgang gennem opkøb af overskudsproduktion, restpartier og konkursboer, men hurtigt vokser forretningen gennem strategiske samarbejder og dialoger med nye leverandører.

Vil du have nyhederne først?

Tilmeld dig vores nyhedsliste og vær blandt de første til at få nyheder i indbakken.

Meld dig til