Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Stock Group A/S
Gammelmarksvej 11
7100 Vejle
CVR nr.: 38415433

Telefon: 89 80 62 62
E-mail: info@stockgroup.dk

Priser
Stock Group A/S tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere er alle priser vejledende og derfor forbeholder vi os ret til at ændre disse uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte og udgåede varer. Alle priser er angivet i DKK og ex moms. Levering er altid inkluderet i vores priser uanset beløb.

Betaling
Stock Group A/S modtager betaling med bankoverførsel via faktura. Faktura bliver afsendt samme dag (+/- 1 hverdag), som varen fysisk sendes fra vores lager. Nye kunder oprettes som udgangspunkt altid med forudbetaling som betalingsbetingelse. Dette kan naturligvis overgå til vores standard betalingsbetingelse netto 8 dage. Er du i tvivl om dine betalingsbetingelser, så kontakt os på info@stockgroup.dk.

Vi tilbyder naturligvis betaling via leverandørservice og anbefaler altid vores kunder at tilmelde sig dette. Kontakt os på info@stockgroup.dk hvis du ønsker at tilmelde dig.

Ejendomsforbehold
Vi forbeholder os retten til at tage ejendom i varer købt af Stock Group A/S til varen/varerne er betalt. Ved manglende betaling kan varen/varerne derfor til hver en tid tilbagetrækkes af Stock Group A/S uden nogen form for kompensation til køber. Har varen/varerne taget skade under køberens råderet, kan der blive stillet krav om erstatning herfor.

Gyldighed af ordrer
En ordre er først endeligt bekræftet fra vores side, når du modtager en ordrebekræftelse fra vores ERP-system. Ordren, som du automatisk modtager fra vores webshopsystem, er ikke en endelig ordrebekræftelse om må ikke opfattes sådan.

Vi forbeholder os altid retten til at afvise ordrer. Eksempelvis på produkter, som er eksklusive for visse kunder, eller på baggrund af manglende soliditet fra kundens side.

Levering
Stock Group A/S tilstræber at afsende ordre modtaget i vores system inden kl. 13.00 samme dag. Ordre herefter sendes næstfølgende hverdag, medmindre andet fremgår af det enkelte produkt. På køl- og frostvarer sendes fra vores eksterne samarbejdspartnere og der kan der være længere leveringstid.

Alle ordre ekspederes af en af Stock Group A/S’ samarbejdspartnere. Vi leverer som udgangspunkt altid med enten GLS eller Danske Fragtmænd på nonfood samt Jørn Saaby Transport på køl- og frostvarer.

Reklamationsret
Stock Group A/S giver alle B2B kunder 2 års reklamationsret medmindre andet er skriftligt aftalt. Der må ikke være skrevet eller påsat tilbudsmærkater på emballagen på varer der tages retur. Har du defekte varer som skal returneres, så bedes du kontakte os på info@stockgroup.dk for at aftale refundering samt udfylde returneringsseddel.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til vores lager:
Stock Group A/S
Gammelmarksvej 11
7100 Vejle
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. nr. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. Alternativt skal det udfyldes på returneringsseddel.

Returret
Der tilbydes ingen returret på varer købt hos Stock Group A/S medmindre andet er skriftligt aftalt.

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Info@stockgroup.dk

Vil du have nyhederne først?

Tilmeld dig vores nyhedsliste og vær blandt de første til at få nyheder i indbakken.

Meld dig til