Om os

Stock Group er en moderne grossistvirksomhed, der gennem strategiske indkøb, nøje udvalgte partnerskaber og godt gammeldags købmandskab skaber succeser for vores kunder

Varerne sælges ikke fra et lager – de sælges i butikkerne

Vores nøgleord er ordentlighed, ambitioner og ansvar for de værdier, alle i virksomheden sætter sejl efter dagligt. Vi tror på de lange relationer, og derfor er der også en lang overvægt i kundeforhold, der har flere år på bagen. For os handler det nemlig om at skabe succeserne i samarbejde med vores kunder.

Vi har flere afdelinger der alle bidrager til kundernes succes ude på markedet. Samtidig kender vi vigtigheden af varer på hylderne, og derfor opererer vores logistikafdeling med dag til dag-levering i de fleste tilfælde.

Kvalitet og Sikkerhed

Stock Group tager ansvar. Gennem et tæt samarbejde med vores leverandører skubber vi til den gode dagsorden. Vi søsætter løbende nye stærke initiativer med henblik på øget ansvarlighed. Virksomheder, som vi samarbejder med, er underlagt kontroller angående ordentlige arbejdsforhold, produktsikkerhed og krav til indhold i produkter.

Stock Group er som en af landets førende grossistvirksomheder medspiller, når det kommer til at skabe en forandring til det bedre. Alle kan gøre en forskel, og så er der intet, der er for småt.

Vi tror på gode arbejdsforhold, minimering af emballage i produktionen, en grønnere vej i forhold til logistik af varer, optimering af forsendelser, højt produktkendskab og et blik rettet mod bedre løsninger i morgen, end dem, vi har i dag.

Vores kunder siger

"Jeg har brugt Stock Group som leverandør i et par år. De leverer gode varer som fungerer helt perfekt til både ja tak og som almindelige butiksvarer"
Mads RamskovUddeler, Sønder Felding
"Deres salgskonsulenter er meget serviceminded og altid klar til at hjælpe i butikkerne. Kan kun tale positivt omkring Stock Group"
Kenni TolstrupVarehuschef, Kvickly Vejle
"Vi har igennem flere år samarbejdet med Stock Group. Det har kørt upåklageligt. Varerne bliver leveret som aftalt og med god service. Skulle der være problemer med produktet bliver fejlen rettet uden tøven"
Mikkel Refshøj AndersenKøbmand og ejer, Spar Skals

Fremtiden

Stock Group er ambitiøse omkring fremtiden. Blikket er rettet mod resten af Europa, hvor vi over de kommende år forventer at gøre indtog på flere nye markeder.

Samtidig er det ambitionen at udvikle flere strategiske samarbejder med aktuelle personligheder inden for nye forretningsområder og spille en endnu større rolle på markedet, når det kommer til at skabe vækst hos kunderne ude i forretningerne.

Vi er ambitiøse og forventer at vækste yderligere i de kommende år.

En sund virksomhed

Stock Group er en sund virksomhed i balance. Virksomheden har både fået Børsens Gazelle-pris og har Danmarks højeste kreditværdighed, AAA.

Dette er blot en understregning af alt det gode arbejde vi sammen har foretaget siden 2017.

Bliv kunde hos Stock Group

Vil du også gerne øge omsætningen med kvalitetsvarer, så bliv kunde hos Stock Group i dag.

Vil du have nyhederne først?

Tilmeld dig vores nyhedsliste og vær blandt de første til at få nyheder i indbakken.

Meld dig til