Ansvarlighed

Fokus på ansvar

Hos Stock Group forsøger vi at tage ansvar for den verden, vi lever i. Det betyder også, at vi stiller krav til vores samarbejdspartnere og vores leverandører.

Vi tror ikke på, at ultimative krav nødvendigvis skaber forandring, men vi tror på, at dialog og samarbejde omkring bedre løsninger flytter tingene.

BSCI-fokus hos Stock Group

Stock Group har et stort fokus på medarbejderforhold hos vores samarbejdspartnere og leverandører. Derfor har alle disse underskrevet Business Social Compliance Initiative (BSCI) som er en sammenslutning af virksomheder, der arbejder for overholdelse af menneskerettighederne og fundamentale arbejdstagerrettigheder.

OEKO-TEX

Stock Group har fokus på at gøre andelen af svanemærkede produkter større og at have flere tekstilprodukter med OEKO-TEX-certificering.

  • OEKO-TEX® Standard 100 er en produktcertificering, som stiller krav til indhold af kemiske stoffer, der er – eller mistænkes for at kunne være – skadelige for vores helbred. OEKO-TEX® er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler.

PFAS

Dernæst har vi et stort fokus rettet mod PFAS-frie produkter og er her allerede nået rigtigt langt. Stock Group kan nu tilbyde både PFAS-frie pander, gryder og airfryere.

Stock Group er ikke helt i mål med hele PFAS-frie sortimenter, men vi arbejder målrettet mod at komme derhen.

FSC-certificeret træ

Alle vores træprodukter eller produkter, hvori træ indgår, er af FSC-certificeret træ.

  • Gennem skovcertificering er FSC med til at sikre gode forhold for biodiversitet, vandmiljø, oprindelige folk og skovarbejdere over hele verden samt at udbrede demokrati og uddannelse lokalt. Samtidig sikrer FSC, at skovarealet er det samme generation efter generation og forhindrer afskovning.

Stock Group har et stort fokus på emballagespild, og alt pap og emballage i virksomheden er eller bliver genbrugt, når dette er muligt.

Stock Group tror på, at fokus på udviklingen og forbedringer i fremtiden er den rette vej at gå. Derfor er vi i en konstant og løbende proces mod at udvikle os på alle områderne. Vi tror på, at vi kan gøre det endnu bedre i morgen, end vi har gjort det i dag.

Har du yderligere spørgsmål?

Kontakt os gerne for yderligere informationer

Vil du have nyhederne først?

Tilmeld dig vores nyhedsliste og vær blandt de første til at få nyheder i indbakken.

Meld dig til